Ви сте овде: HomeАктивности Коморе20.04.2017. Одржан скуп "Како до економски оправдане дигитализације пословања"

20.04.2017. Одржан скуп "Како до економски оправдане дигитализације пословања"

Регионална привредна комора Браничевског и Подунавског управног округа у сарадњи са компанијом COMING-Computer Engineering из Београда, организовала је предавање на тему "Како до економски оправдане дигитализације пословања"

Компанија Цоминг, која постоји скоро 30 година представила је значај дигитализације пословања, ефекте које она има на пословање, као и модел за економски ефикасну дигитализацију пословања.

Picture1

Постоје технолошка решења која могу да омогуће потпуну дигитализацију у смислу пословних апликација. Дигитално пословање подразумева да су сви пословни процеси и све пословне апликације међусобно интегрисане, да је процес комуникације са корисницима, добављачима и дистрибутерима у потпуности аутоматизован, на начин да компаније и организације користе модерне технологије као платформу која им омогућава да буду конкурентни и да опстану на тржишту.

Picture2

Катарина Ђурић из компаније “COMING”, компјутер инжењеринг говорила је о бенефитима дигитализације  пословања као и о начинима за економску исплативу дигитализацију  пословања на тржишту.

Поред апликативних решења за пословање нуде се решења за комуникацију и колаборацију,безбедносна решења која омогућавају континуитет пословања. Први циљ “COMING” је испоручивање сервиса и решења другим компанијама и организацијама које се уклапају са моделима пословања и технологијом која већ постоји у тим организацијама. У компанији  COMING се труде да направе оптимално решење за сваког корисника, јер ово што радедоступно је како великим и команијама тако и средњим и малим организацијама.

Picture3

Милован Благојевић, Иван Симоновић су присутнима говорили о пословним решењима у Cloud  систему за дигиталну архиву.

Go to top