Ви сте овде: HomeАктивности КомореПозив за учешће на Сајму предузетништва у Цељу, Словенија

Позив за учешће на Сајму предузетништва у Цељу, Словенија

ПКС и Покрајински секретаријат за привреду и туризам организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем Међународном сајму предузетништва који ће се одржати у Цељу, Словенија. Наступ омогућава представљање производа и пласман на нова тржишта, као и нове пословне контакте. Традиционално учешће српских компанија на једној од најугледнијих међународних изложби у Словенији директно доприноси квалитетнијем позиционирању српских брендова и укупном извозу.

"МОС" је водећи међународни сајам из области предузетништва у Словенији. Ове године се одржава 50. пут по реду, на 65.000 м²  сајамског изложбеног простора. У 2016. години сајам је посетило око 125.000 хиљада посетилаца који су имали прилику да се упознају са производним програмом више од 1.500 излагача из 35 земаља света.

Позивамо предузетнике да учествују на заједничком наступу привреде Србије на Међународном сајму предузетништва у Цељу. У прилогу је документ пријаве коју је потребно попунити и доставити најкасније до среде, 12. јула 2017. године до 16 часова на регион@пкс.рс.

У случају да се на јавни позив пријави мање од пет привредних субјеката организатори задржавају право да без икаквих последица откажу наступ у оквиру националног штанда Србије.

Позив за учешће на сајму

Пријава за учешће на сајму

Извор: ПКС

 

Go to top