Ви сте овде: HomeАктивности Коморе14.02.2018. - Гласајте за „Најбоље из Србије“

14.02.2018. - Гласајте за „Најбоље из Србије“

Са територије коју својим радом Покрива Регионална привредна комора Браничевског и Подунавског управног округа пријављена су следећа привредна друштва: Концерн Бамби Пожаревац, Луна Пожаревац, Мила Ми Пожаревац, ХБис Србија Смедерево, Арива Литас Пожаревац.

Привредна комора Србије, у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација, акцију „Најбоље из Србије“ организује тринаести пут. Најбољи робни и корпоративни брендови ове године биће изабрани  у 24 категорије, међу којима су и три нове – Најбољи хотел у Србији, Најбољи „мали“ туристички смештај у Србији и Најбољи органски производ из Србије.

Традиционална акција ПКС и Министарства трговине, туризма и телекомуникација,  подиже видљивост домаћих брендова, а признање које је од 2004. понело 312 добитника у различитим категоријама, постало је мерило успеха и тржишне препознатљивости. Пратећи модерне трендове и захтеве тржишта, акција „Најбоље из Србије 2017“ освежена је и иновирана, како на плану  методологије и категорија, тако и у погледу интеракције са учесницима и потрошачима, јер је знатно поједностављено пријављивање и гласање.

Критеријуми за избор најбољих дефинисани су посебном методологијом, која обухвата анализу тржишно-финансијских параметара, гласање потрошача, пословних партнера и стручњака, као и оцене  жирија. У жирију су представници Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Министарства привреде, Привредне коморе Србије и истакнути стручњаци из света маркетинга, комуникација и медија, заштите потрошача. Гласање почиње средином фебруара.

Од 2004, када је акција „Најбоље из Србије“ први пут организована, номиновано је више од 1700 брендова. Из годину у годину све је више пријављених компанија за ово признање  и све више  потрошача, привредника и стручњака који гласају за најбоље.

Учешће у акцији је бесплатно, пријављивање компанија и гласање је онлајн на званичном сајту www.najboljeizsrbije.com а информације ће бити доступне и на друштвеним мрежама ове акције и Привредне коморе Србије.  (ПКС)

Go to top