Ви сте овде: HomeАктивности Коморе02.02.2018. - Одржана радионица - Управљање потраживањима

02.02.2018. - Одржана радионица - Управљање потраживањима

У сарадњи са компанијом ЕОС Матрикс Србија, ПКС Регионална привредна комора Браничевског и Подунавског управног округа организовала је радионицу на тему Управљања потраживањима.

Радионица је одржана у петак, 02. фебруара 2018.  у хотелу Дунав у Пожаревцу са почетком у 12 сати.

Presentation1

Присутне на радионици је поздравила в.д. директора РПК Пожаревац, Тамара Ивковић, а о компанији као и о инструментима за управљање потраживањима говорили су представници компаније ЕОС Матрикс Србија: Слободанка Благојевић, правни саветник у компанији и Милан Савић, менаџер.

О самој компанији као и начину, односно процедурама које су успостављене у циљу управљања потраживањима, говорио је менаџер компаније, Милан Савић.

Presentation2

ЕОС Матриx Србија основан је 2004. године као Еуропе Матриx доо. Убрзо је постало очигледно  да је ова фирма постојана компанија која се брзо развија а тај тренд одржава и даље. Вођени принципима поузданости, поверења и посвећености успоставили су чврсте односе с партнерима и клијентима што је довело до узајамног развоја и непрестаног побољшања.

Presentation3

Након краћег упознавања са компанијом, Милан Савић је оджао презентацију кроз коју је присутнима представио кораке у наплати потраживања где је на прво место ставио анализу потенцијалних клијената, затим сам процес наплате потраживања попут мониторинга фактура у валути и управљања, затим потраживањима након уласка у доцњу и изласка фактуре из валуте.

Посебан нагласак за ефикасну наплату потраживања је ставио на ресурсе као што су технологија, лиценце и људски ресурси.

Обзиром да нека потраживања није могуће наплатити мимо судске наплате, о процедурама те врсте наплате говорила је Слободанка Благојевић, правни саветник у компанији.

Go to top